ناودانی گالوانیزه دارای کاربرد بالایی در ساختمانها برای محکم سازی و افزایش استحکام سازهها است. این ناودانیها مقاومت بالایی در برابر شرایط محیطی دارند و دارای طول عمر بسیار بالایی هستند. ناودانیهای گالوانیزه معمولا به صورت U شکل طراحی و تولید میشوند. نحوه ساخت ناودانی گالوانیزه به صورتی است که میتواند به راحتی در سازه نصب شوند. استفاده از ناودانیهای گالوانیزه میتواند از بروز عواملی مثل خسارات ناشی از عدم محکم سازی ساختمان جلوگیری کند. امروزه سطح کیفی بالای ناودانیهای گالوانیزه باعث شده تا به صورت گستردهای مورد استفاده قرار بگیرند.
کاربردهای ناودانیهای گالوانیزه شامل مواردی تشکیلات دریایی، تجهیزات ساخت و ساز، صنایع کشاورزی، ماشین آلات و… میشوند. از آن جایی که برای ساخت این ناودانیها از ورقهای گالوانیزه استفاده می شود، دارای مقاومت بالایی در برابر خوردگی و رطوبت بالا هستند. این موضوع به شما اطمینان میدهد که بعد از استفاده در ساختمان، هیچ آسیبی به ساختار آنها وارد نمیشود. پوشش گالوانیزه برای ساخت ناودانیها باعث چندین برابر شدن طول عمر آنها میشود.
ناودانیهای گالوانیزه چه مزیتهایی دارند؟
استفاده از ناودانیهای گالوانیزه مزیت هایی را به دنبال دارد که در ادامه به بررسی مهمترین آنها می پردازیم:
1- با استفاده از ناودانی گالوانیزه میتوانید از تمام خسارات احتمالی در پروژههای ساختمانی پیش گیری کنید.
2- نصب آسان در ساختمان و سازهها یکی دیگر از مهمترین مزیت های ناودانی گالوانیزه است.
3- ساختار این ناودانیها به صورتی است که قابل نصب در کمترین فضای ممکن هستند.
4- داشتن پوشش گالوانیزه برای ساخت این نوع ناودانیها باعث بالا رفتن مقاومت آنها در برابر عوامل محیطی میشود. ناودانیهای گالوانیزه دارای بالاترین مقاومت در برابر خوردگی و رطوبت بالا هستند. داشتن این ویژگی باعث شده تا ناودانیهای گالوانیزه به صورت گستردهای مورد استفاده قرار بگیرند.
5- مقاومت بالای ناودانیهای گالوانیزه در برابر عوامل محیطی موجب شده تا دارای بالاترین طول عمر ممکن باشند و بتوانید سالیان طولانی از این ناودانیها استفاده کنید.
بررسی ویژگیهای انواع ناودانیهای گالوانیزه
از آن جایی که ناودانیهای گالوانیزه با انواع مختلفی طراحی و تولید میشوند، بررسی ویژگیهای آنها برای خرید اهمیت زیادی دارد. این موضوع باعث شده تا در ادامه مطلب انواع ناودانیهای گالوانیزه را بررسی کنیم:
1- انواع ناودانی گالوانیزه بر اساس سایز: ارتفاع ناودانی های گالوانیزه معمولا بین 30 تا 400 میلی متر می باشد. این ناودانی ها میتوانند در سایزهای 8، 10، 12، 14 و 16 موجود باشند. انتخاب سایز ناودانی ها به نوع کاربرد آنها بستگی دارد، به این صورت که باید در اولین مرحله کاربرد را در نظر گرفته و در نهایت بهترین نوع ناودانی را با توجه به سایز خریداری کنید.
2- انواع ناودانی شیروانی بر اساس سطح مقطع: انواع ناودانی های گالوانیزه با توجه به سطح مقطع شامل ناودانی های UPE، UPN و UNP می شوند. تفاوت در سطح مقطع ناودانی های گالوانیزه می تواند باعث متفاوت شدن وزن و شکل ظاهری آنها نیز شود. مثلا ناودانی های UNP دارای ضخامت بیشتری هستند و بر همین اساس وزن بیشتری هم دارند. قبل از اقدام برای خرید ناودانی های گالوانیزه، اطلاعات آنها را به دقت بررسی کرده و مطمئن شوید محصول مورد نظر برای شما مناسب است.
کاربردهای ناودانی گالوانیزه
ویژگی های منحصربفرد ناودانی های گالوانیزه مثل عدم خوردگی حتی در مواقعی که دچار شکستگی می شوند باعث شده تا به صورت گسترده ای در صنایع مختلف مورد استفاده قرار بگیرند. مهم ترین و اصلی ترین کاربردهای ناودانی های گالوانیزه شامل موارد زیر می شوند:
- برخی از پروژه های ساختمانی به تیرهای حمال نیاز دارند که این منظور می توان از ناودانی های گالوانیزه استفاده کرد. به کارگیری ناودانی ها به این منظور می تواند باعث افزایش استحکام سازه شود.
- استفاده از ناودانی های گالوانیزه برای ساخت ستون ها هم کاربرد بالایی دارد.
- در سازه های دریایی از ناودانی برای ساخت سکوهای نفتی، اسکله ها، شناورها و… استفاده می شود. ناودانی های گالوانیزه به دلیل مقاومت بالا در برابر خوردگی و رطوبت از بهترین گزینه ها برای استفاده در سازه های دریایی هستند.
- برای ساخت دیواری انبارها، کارگاه ها و مواردی از این قبیل می توان از ناودانی های گالوانیزه استفاده کرد که باعث استحکام بالای سازه می شوند.
- برای بالا بردن استحکام سقف می توانید از ناودانی های گالوانیزه استفاده کنید.
چه عواملی در قیمت ناودانی تاثیر گذار است؟
از آن جایی که مواد اولیه به کار رفته در ناودانی ها مدام در حال تغییر است، باید قیمت آنها را به صورت روزانه بررسی کنید. با این حال قیمت ناودانی ها بر اساس عوامل مختلفی تعیین می شود که در ادامه مطلب به بررسی آنها می پردازیم:
1- جنس مواد اولیه: مواد اولیه به کار رفته در ناودانی می توانند در تعیین ویژگی ها و البته قیمت آن تاثیر گذار باشند. اگر به دنبال خرید ناودانی با بهترین مواد اولیه هستید باید بدانید که قیمت بالاتری را هم نسبت به سایر محصولات دارد. البته در بسیاری از مواردی باید سطح کیفی و مواد اولیه را به عنوان مهم ترین عامل برای خرید در نظر گرفت.
2- وزن: هر چقدر مواد اولیه برای ساختن ناودانی بیشتر مورد استفاده قرار بگیرد، وزن بیشتری را هم خواهد داشت. وزن بالای ناودانی افزایش قیمت آن را به دنبال دارد.
3- روش تولید: ناودانی ها را می توان با روش های مختلف تولید کرد که در سطح کیفی و البته قیمت آنها تاثیر گذار می باشد. در صورتی که برای ساخت ناودانی از تجهیزات بروز استفاده شود، سطح کیفی بالاتر و قیمت بیشتری خواهد داشت.
4- ابعاد: همان طور که پیش تر گفته شد ناودانی ها بر اساس ابعاد و سایز در انواع مختلفی تولید می شوند، این موضوع باعث تغییر وزن ناوانی می شود. از مهم ترین پارامترها برای تعیین قمیت ناودانی ابعاد و سایز آن می باشد.
بروز ترین اطلاعات در مورد قیمت محصولاتی را مثل ناودانی های گالوانیزه می توانید از وب سایت آهن اسپات مشاهده کنید. وب سایت ahanspot.com تمام نکات و مطالب لازم را در رابطه با انواع محصولات فولادی در اختیار شما قرار می دهد.