ناودانی 32 پروفیلی است که فاصله دوبال آن معادل 32 سانتی متر می‌باشد. به طور کلی ناودانی‌ها، پروفیل‌هایی با سطح مقطع U شکل یا C شکل هستند و در ساختمان سازی و صنعت کاربردهای زیادی دارند. پروفیل به مصالحی گفته ‌‌می‌شود که سطح مقطع کم و طول بلندی دارند و بر اساس شکل سطح مقطع نام‌های مختلفی دارند.

ناودانی

ناودانی‌ها نوعی پروفیل مقاطع باز هستند که از یک جان افقی و دو بال عمودی تشکیل شده‌اند. محل اتصال بال‌های ناودانی به جان آن ‌‌می‌تواند بدون انحنا یا با انحنا باشد. ابعاد ناودانی در بازار به صورت اندازه‌های مختلفی ارائه ‌‌می‌شود که یکی از ابعاد آن ناودانی 32 است.

ارتفاع مقطع ناودانی با حرف h ، عرض بال با حرف b ، ضخامت بال با حرف tg ، ضخامت جان با حرف ts و سطح مقطع ناودانی 32 با حروف A نشان دهنده ی وزن ناودانی 32 در واحد طول می‌باشد. ناودانی‌های UPN دارای بال‌های صاف و موازی و ناودانی‌های UPE دارای بال‌های مخروطی شکل هستند.

انواع ناودانی‌ها

بر اساس روش تولید

ناودانی‌ها بر اساس روشی که تولید می‌شوند به دو دسته ی اصلی پرسی و فابریک تقسیم می‌گردند. ناودانی 32 پرسی با پرس کردن ورق‌های فولادی تولید ‌‌می‌شود. برای ساخت این ناودانی از دستگاه رول فورمینگ استفاده ‌‌می‌شود.

استحکام ناودانی پرسی کمتر از استحکام ناودانی فابریک است. ناودانی فابریک به دو صورت نورد گرم و سرد تولید ‌‌می‌شود. روش ساخت ناودانی فابریک به روش نورد گرم به این شکل است که ابتدا شمش خام را در کوره‌های مخصوصی با حرارت بسیار بالا گرم میکنند تا به حرارت مطلوب برسد. سپس آن را از غلتک‌هایی عبور میدهند تا به ضخامت مورد نظر برسد. اما ناودانی‌هایی که طی فرآیند نورد سرد تولید میشوند کیفیت بیشتری نسبت به روش نورد گرم دارند.

بر اساس وزن

همچنین ناودانی بر اساس وزن به دو نوع سبک و سنگین تقسیم می‌شوند. ناودانی‌های سنگین در ساخت و سازهای سنگین و بزرگ مثل ساخت سازه بلند مرتبه و پل استفاده ‌‌می‌شود. ناودانی‌های سبک نیز در ساخت و سازهای کوچکتر و عادی کاربرد دارند. ناودانی سنگین وزنی ماوی یا بیشتر از جدول اشتال ناودانی دارد اما وزن ناودانی سبک به مراتب کمتر از جدول اشتال است.

بر اساس شکل ظاهری

ناودانی 32 بر اساس شکل ظاهری به دو دسته ی ساده و مشبک تقسیم ‌‌می‌شود. ناودانی ساده کاربرد وسیعی در ساختمان سازی و صنعت دارد و سطح آن کاملا صاف و بدون سوراخ است. ناودانی مشبک بیشتر در قفسه‌های فلزی کارایی دارد سطح آن دارای شیار است.

بر اساس جنس

ناودانی 32 بر اساس جنس نیز متفاوت هستند. این ناودانی‌ها در سه جنس آلومینیومی، گالوانیزه و استلنس استیل ساخته میشوند. ناودانی آلومینیو‌‌می‌مقاومت و استحکام بسیار زیادی دارد و از آن در نمای ساختمان و ساخت درب و پنجره و قالب‌های فلزی بیشتر استفاده ‌‌می‌شود.

ناودانی آلومینیو‌‌می ‌به سه نوع آبکاری، خام و رنگی تقسیم می‌شوند و وزن این ناودانی‌ها نسبت به سایر سبک است. ناودانی استلنس استیل هم به دو صورت ساده و مشبک تولید ‌‌می‌شود و طول عمر بسیار بالایی دارد ودر صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و مواد غذایی به کار می‌رود؛ همچنین این ناودانی‌ها در محیط‌های دارای رطوبت یا اسیدی مقاومت بسیار بالایی دارند. ناودانی گالوانیزه که پوششی از جنس روی دارد به دلیل مقاومت بالا در برابر رطوبت و زنگ زدگی در ساخت و سازهای دریایی و ترمیم بناهای معماری و ماشین آلات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کاربردهای مختلف ناودانی 32

تمام مصالحی که در ساختمان ساخته می‌شوند با هدف مشخصی و کاربرد خاصی تولید خواهند شد. در حقیقت این کاربردها و نیازهای مطرح شده هستند که منجر به طراحی و تولید یک محصول خاص خواهند شد. ناودانی یکی از مهم ترین مصالحی است که در صنعت و ساختمان سازی استفاده ‌‌می‌شود. این مسیله در ابعاد و انواع مختلفی تولید ‌‌می‌شود که هرکدام کاربرد متفاوتی دارند. تنوع ناودانی‌ها باعث ‌‌می‌شود که کاربرد آنها بر اساس مدل و نوع متفاوت باشد. در ادامه قصد داریم به کاربرد ناودانی 32 بپردازیم.

ناودانی 32 به صورت تکی در برابر خمش ضعیف است پس باید به صورت جفتی در تیر‌های مرکب استفاده شود. مهمترین کاربرد ناودانی در اعضای کششی و فشاری مثل خرپا و بادبند است. ناودانی‌ها در ساخت پل، تیر، ستون، سازه‌ها و… مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین در نمای ساختمان سازی، ساخت قفسه‌ها، درب و پنجره و قالب‌های فلزی و ماشین آلات از ناودانی 32 به وفور استفاده ‌‌می‌شود.

قیمت ناودانی 32

همانطور که گفتیم، این پروفیل‌ها در انواع مختلف و جنس‌های متنوعی مثل آلومینیوم و استیل و گالوانیزه تولید میشوند به همین دلیل قیمت ناودانی 32 بر اساس جنس متفاوت است. به علاوه قیمت ناودانی 32 پرسی با نوع فابریک آن نیز فرق میکند. اما در میان تمام ناودانی‌های 32، ناودانی فابریک نورد سرد قیمت بیشتری نسبت به بقیه ی انواع آن دارد.

قیمت ناودانی به شدت به نوسان ارز بستگی دارد. به طوری که با افزایش دلار، قیمت ناودانی هم افزایش و با کاهش دلار، قیمت ناودانی کاهش میابد. میزان عرضه و تقاضای بازار یکی دیگر از عواملی است که بر قیمت روزانه ناودانی تاثیر میگذارد. عدم تعادل بین عرضه و تقاضا بر کاهش و افزایش قیمت ناودانی به شدت تاثیرگذار است. زمانی که تقاضای بازار نسبت به عرضه ی کارخانه بیشتر شود، قیمت ناودانی افزایش پیدا می‌کند.

ناودانی‌هایی که وارداتی هستند نسبت به تولیدات داخلی، به تغییرات ارز حساس تراند. قیمت ناودانی 32 نوع وارداتی مستقیما به تغییرات ارز وابسته است. هرچه کیفیت متریالی که در ساخت ناودانی به کار رفته بهتر و بالاترو معتبرتر باشد، قیمت ناودانی هم افزایش پیدا می‌کند.

نحوه سفارش و خرید ناودانی 32

قبل از سفارش و خرید ناودانی، نوع نیاز خود را به دقت بررسی کنید و از افراد متخصص در این زمینه راهنمایی‌های لازم را بگیرید. زیرا باید تعداد شاخه و وزن موردنیازتان مشخص شود. ناودانی‌ها انواع مختلفی دارند که با طول‌های متنوع، کاربردهای مختلفی دارند. به این ترتیب تعیین نوع و طول ناودانی اهمیت ویژه‌ای دارد. برای خرید ناودانی 32 برند موردنظر با توجه به کیفیت و قیمت موردنیاز را تهیه کنید.

به همین جهت لازم است پیش از سفارش به یک مرجع معتبر در این راستا مراجعه کنید. کارشناسان ما در تیم آهن اسپات در تلاش هستند تا با استعلام روزانه قیمت مقاطع فولادی، امور مبادلات را آسان کنند.