میلگرد هیربد زرندیه ساوه در کارخانه ای به همین نام در فاصله هشتاد کیلومتری بزرگراه تهران – ساوه تولید میشود. صنایع فولاد هیربد زرندیه ساوه، موفق شده تا با کمک علم و دانش روز دنیا و همچنین بهره گیری از نیرو های پرتلاش، سهم به سزایی از مقاطع فولادی را به خود اختصاص دهد.
میلگرد هیربد از استحکام بالا و وزن کم برخوردار می باشد و همین امر موجب شده تا از تعداد شاخه های میلگردی کم تری استفاده شود.
در ادامه این مطلب ما به صورت جامع و کاربردی به معرفی میلگرد های این کارخانه پرداخته ایم. با آهن اسپات همراه باشید.
میلگرد هیربد زرندیه ساوه
تقریباً اکثر افراد با میلگرد آشنا هستند و نمونه هایی از آن ها را در حین ساختمان سازی مشاهده نموده اند. در واقع میلگرد، یک محصول فولادی به شکل میله بلند، مش یا کابل است که به منظور تقویت مقاومت کششی در سازه ها یا عضو های بتنی مورد استفاده قرار می گیرد.
البته لازم به ذکر است که موادی از قبیل الیاف پلیمری و دیگر فلزات نیز در ساخت میلگرد دخیل هستند اما متداول ترین نوع میلگرد، فولادی می باشد.
به طور کلی میلگرد های هیربد هم به صورت ساده و هم به صورت آجدار تولید می شوند. در ساخت و سازهای ساختمانی، عموماً از میلگرد های آجدار استفاده می شود. دلیل آن، جلوگیری از حرکت میلگرد در بتن بر اثر ایجاد فشارهای ناگهانی در هنگام وقوع سیل، زلزله و … است.
در کارخانه هیربد زرندیه، بیشتر میلگرد های تولیدی با استاندارد های روس تطبیق دارد و طبق این استاندارد ها تولید و به بازار عرضه می شوند. قطر میلگرد های مطابق استاندارد روسی تا 40 میلی متر می باشد.
میلگرد های هیربد زرندیه به صورت 4 شاخه، تک شاخه و دو شاخه تولید می شوند و فروش این محصول به دو صورت کیلویی و شاخه ای صورت می پذیرد.
برای استعلام قیمت میلگرد هیربد می توانید به صفحه اصلی وب سایت آهن اسپات مراجعه کنید و از جزئیات قیمت ها با خبر شوید.
انواع میلگرد های کارخانه هیربد زرندیه ساوه
تا این جا به توضیحاتی در خصوص میلگرد این کارخانه پرداختیم. اکنون می خواهیم انواع گوناگون میلگرد کارخانه هیربد را بیان کنیم.
میلگرد های هیربد زرندیه از نظر مقاومت و استانداردهای ساخت، دارای انواع مختلفی هستند. هر کدام از این انواع با توجه به ویژگی هایشان کاربرد های متفاوتی دارند. در ادامه این مطلب به معرفی هریک از این انواع پرداخته ایم.
انواع میلگرد هیربد زرندیه از نظر استاندارد
هر کشوری در تولید میلگرد های خود از استاندارد های خاصی استفاده می کند، که برخی از این استاندارد ها در سطح بینالمللی رعایت شده و برخی دیگر در سطح ملی هستند.
این استاندارد ها اغلب بر اساس محیط و شرایط هر کشور، ایجاد شده و مورد استفاده قرار می گیرند. همانطور که قبلا اشاره شد، کارخانه هیربد زرندیه از استاندارد های روسی در ساخت میلگرد های خود پیروی می کند.
در این استاندارد، انواع میلگردها به چند گروه A1,A2,A3,A4 تقسیم می شوند. میلگرد های A1 از درصد کمی کربن ساخته شده اند و از انعطاف و شکل پذیری بالایی برخوردار هستند. این نوع میلگرد ها بر روی سطح خود هیچ گونه آجی ندارند.
در میلگرد های A2 از سختی بیشتری نسبت به میلگرد های A1 برخوردار هستند و همچنین بر روی بدنه خود آج هایی یکنواخت وجود دارد. در صنعت، به این میلگردها نیمه ترد می گویند.
میلگرد های A3 نسبت به دو نمونه قبلی دارای سختی بیشتری می باشد و در نتیجه شکل پذیری کم تری نسبت به آن ها دارد. از سوی دیگر، این محصول بر روی سطح خود آج هایی به شکل جناق وجود دارد که در صنعت به این نوع محصول، میلگرد جناقی نیز گفته می شود.
نوع آخر که میلگرد های A4 می باشند نیز مانند نوع A3 بر روی سطح آن ها، آج هایی به صورت جناقی قرار دارد با این تفاوت که آج ها از دو طرف برعکس یکدیگر هستند، این مورد باعث افزایش چسبندگی میلگرد به بتن می شود. در واقع می توان گفت که با افزایش شماره این میلگرد ها، درجه سختی نیز به همان مراتب افزایش می یابد.
انواع میلگرد هیربد زرندیه از نظر مقاومت
مقاومت موضوع دیگری است که میتوان میلگرد ها را براساس آن تقسیم بندی نمود. در واقع میلگرد ها از نظر مقاومت به دسته های میلگرد اروپایی، میلگرد گالوانیزه، میلگرد فولاد کربن، میلگرد فایبرگلاس، میلگرد اپوکسی پوشش داده شده، تقسیم می شوند.
میلگرد های اروپایی به دلیل اینکه مطابق با استاندارد های اروپا ساخته می شوند، از مقاومت کششی زیادی برخوردار نیستند و این امر موجب می شود تا برای محیط های زلزله خیز و پر نوسان، به هیچ وجه مناسب نباشند.
رایج ترین نوع میگرد در این دسته که در ایران به وفور مورد استفاده قرار می گیرد، میلگرد فولاد کربن می باشد. تنها نقطه ضعف این نوع میلگرد، مقاومت کم در برابر زنگ زدگی می باشد به همین دلیل در مناطق مرطوب از این نوع میلگرد نباید استفاده شود.
میلگرد های اپوکسی در واقع همان میلگرد های فولاد کربن هستند با این تفاوت که بر روی این میلگرد ها پوششی از اپوکسی وجود دارد که موجب می شود تا در برابر رطوبت، مقاومت لازم را به دست آورد. تنها مشکل این نوع میلگرد ها، از بین رفتن پوشش اپوکسی در برابر عوامل گوناگون می باشد.
نوع دیگر میلگرد ها، میلگرد های گالوانیزه می باشند. این نوع میلگرد مانند میلگرد های اپوکسی، با روی پوشش داده شده است. نوع بعدی میلگرد ها، فایبرگلاس می باشد که از وزن سبک و مقاومت بالایی برخوردار می باشد.
کاربرد میلگرد های هیربد زرندیه ساوه
اصلی ترین کاربرد میلگرد های این کارخانه در ساختمان سازی می باشد که به منظور افزایش مقاومت بتن، از آن استفاده می شود.
کاربرد دیگر این محصول، افزایش مقاومت حرارتی ساختمان است. به میلگردی که پس از بتن ریزی سقف، روی تیرچه ها قرار می گیرد، میلگرد حرارتی می گویند. این میلگرد علاوه بر وظیفه افزایش مقاومت کششی بتن، در هنگام آتش سوزی از ریزش آن نیز جلوگیری می کند.
میلگرد حرارتی در سقف های تیرچه بلوک، عرشه فولادی وسقف های کرومیت به کار می رود.
کاربرد های میلگرد هیربد تنها در ساختمان سازی صرف نمی شود و در صنایع مختلف دیگری نیز به کار می رود. دیگر کاربرد های این محصول در صنایع گوناگون به شرح زیر است:
- ماشین آلات صنعتی مانند سوراخ کاری، ماشین آلات کشاورزی، تراش کاری و …
- تولید انواع پیچ، مهره، لولا و دیگر ابزار و یراقآلات
- زنجیر سازی
- خودرو سازی به خصوص در سیستم استارت
- سیم خاردار و سیم بکسل
- فنر سازی
- و …
نحوه قیمت گذاری میلگرد هیربد زرندیه ساوه
همه ما می دانیم که یکی از مهم ترین مؤلفه ها در ساختمان سازی و قیمت تمام شده سازه ها، قیمت میلگرد می باشد.
اما خریداران آگاه باشند که قیمت روز میلگرد هیربد به عوامل گوناگونی بستگی دارد. قیمت پایه آهن و فولاد، می توان به عنوان یکی از مهم ترین عامل نام برد. هرچه قیمت آهن بیشتر باشد، قیمت میلگرد هیربد نیز به همان مراتب افزایش می یابد.
از طرف دیگر، میزان عرضه و تقاضا می تواند نقش مهمی در تعیین قیمت میلگرد هیربد زرندیه امروز ایفا کند. لازم به ذکر است که نرخ ارز و هزینه حمل و نقل نیز بر قیمت این محصول تأثیر گذار خواهد بود؛ بنابراین می توان نتیجه گرفت که قیمت میلگرد هیربد امروز ثابت نمی ماند و همواره در حال تغییر است.
برای آگاهی از نرخ روز میلگرد و سایر محصولات فولادی به وب سایت آهن اسپات مراجعه نمایید و هر لحظه از نوسانات قیمت آهن آلات باخبر شوید.
جمع بندی
با توجه به مطالب ذکر شده در این مطلب، میلگرد های هیربد به دو دسته کلی ساده و آجدار تقسیم می شوند. میلگرد بدون آج را میلگرد ساده و میلگردی که در لبه های آن برآمدگی وجود دارد را میلگرد آجدار می گویند.
میلگرد ها معمولاً برای افزایش مقاومت بتن و تقویت فونداسیون به کار می رود. به عبارتی دیگر می توان گفت که عمده کاربرد میلگرد در صنعت ساختمان سازی است. همچنین در صنایع مختلفی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
در رابطه با قیمت میلگرد هیربد نیز باید گفت که بسته به عواملی چون نرخ ارز و شرایط داخلی کشور، دچار نوساناتی می شود؛ بنابراین نمی توان قیمت ثابتی برای این مقطع فلزی تعیین کرد.
شما عزیزان می توانید هم اکنون برای اطلاع از قیمت لحظه ای میلگرد هیربد به صفحه اصلی وب سایت آهن اسپات مراجعه کنید.