مطمئنا برای اکثر افراد پیشآمده که به طور اتفاقی از کنار یک ساختمان در حال ساخت عبور کردهاند و شاهد انواع میلگرد تهیه شده در کنار سایر مصالح ساختمانی بوده اند و این سوال در ذهن آنان شکل گرفته که از این میلگرد به چه صورت در ساختمان استفاده میشود؟ یا اینکه چگونه میلگرد ساخته میشود؟ و یا مهم ترین سوال، میلگرد چیست؟
اگر تاکنون پاسخ کاملی برای این سوالات دریافت نکردهاید، پیشنهاد میکنیم خواندن این مقاله از وبلاگ آهن اسپات را از دست ندهید. چراکه ما در این مطلب قصد داریم تا اطلاعات کامل و جامعی در خصوص انواع میلگرد به شما ارائه دهیم، پس با ما همراه باشید.
میلگرد چیست؟
میلگرد یکی از محصولات فولادی است که در ساخت و ساز به منظور استحکام بخشیدن به بتن استفاده میشود. از آنجاکه بتن مقاومت کششی پایینی دارد، نیاز به جبران این نقص دارد و این نقص مستقیماً توسط میلگرد برطرف میشود.
در بازار آهن آلات از میلگرد به عنوان آرماتور نیز یاد میشود. میلگرد یا آرماتور بر اساس استاندارد های مختلفی تولید میشود که در هر کشوری با توجه به نوع کاربری، از تفاوتهایی برخوردار است. علاوه بر این خواص مکانیکی متفاوت و مختلفی نیز دارد.
به طور مثال در کشور ایران میلگردها مطابق با استانداردهای روس تولید و روانه بازار میشوند، قطر این میلگردها تا 40 میلی متر است.
تمامی میلگردها از فولاد ساخته شدهاند و همچنین به انواع مختلفی از قبیل میلگرد ساده A1, میلگرد آجدار A2, میلگرد آجدار A3, میلگرد آجدار A4 تقسیم میشوند که در ادامه مقاله به طور مفصل به شرح هرکدام از آنان پرداختهایم.
انواع میلگرد
میلگردها از جهات مختلفی تقسیم بندی میشوند که ما برای درک بهتر انواع میلگردها، آنان را از دو جهت ظاهری و مقاومت مورد بررسی قرار میدهیم.
انواع میلگرد از نظر ظاهری
-
میلگرد A1
این نوع میلگرد به عنوان میلگرد نرم شناخته میشود و بهصورت صاف و بدون آج تولید میشود. تنش جاری این میلگرد، 2300 کیلوگرم و همچنین گسیختگی 3800 کیلوگرم بر سانتی متر مربع است که این مشخصات موجب شده تا در انجام عملیات جوشکاری و تغییر شکل، مفید واقع شود.
-
میلگرد A2
میلگرد A2 با عنوان میلگرد نیمه خشک و نیمه نرم در بازار شناخته میشود و به دو صورت آجدار و آج فنری ساخته میشود. این نوع میلگرد با تنش جاری 3000 کیلوگرم و گسیختگی 5000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع و تغییر شکل نسبی 19 درصد برای خاموت زنی بسیار مناسب است.
-
میلگرد A3
این میلگرد خشک دارای تنش جاری 4000 کیلوگرم و گسیختگی 6000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع است این محصول برای انجام عملیات ساختمانی کاربرد فراوانی دارد. لازم به ذکر است بر روی این میلگرد نباید هیچ گونه جوشکاری صورت بگیرد.
-
میلگرد A4
این نوع میلگرد جز محصولات بسیار سخت بهحساب میآید و از لحاظ رده مقاومتی در آیین نامه از این محصول به عنوان میلگرد رده S500 نام برده میشود. شکل آجها در این نوع میلگرد بهصورت آج مرکب نسبت به محور طولی است و همین امر موجب تفاوت آن با سایر ردهها میشود.
انواع میلگرد از نظر مقاومت
-
میلگرد فولاد کربن
از این نوع میلگردها، به عنوان میلگرد سیاه نیز یاد میشود. به دلیل استحکام بالا در اکثر سازهها کاربرد دارد. استفاده از میلگرد فولاد کربن در محیطهای مرطوب توصیه نمیشود چرا که موجب شده تا میلگرد دچار زنگ زدگی شود و بتن دور آن ترک بخورد.
-
میلگرد اپوکسی
میلگرد اپوکسی همان میلگرد فولاد کربن یا میلگرد سیاه است که با اپوکسی روکش شده است، این روکش نقص میلگرد فولاد کربن را جبران کرده و تا 1700 برابر مقاومتر از میلگرد فولاد کربن در مواجه با زنگزدگی است.
-
میلگرد گالوانیزه
این نوع میلگرد نیز مانند میلگرد فولاد کربن است که مقاومت بیشتری در برابر زنگ زدگی از خود نشان میدهد و همچنین قیمت بیشتری نسبت به میلگرد فولاد کربن دارد.
-
میلگرد فایبرگلاس
این میلگرد از وزن سبکی برخوردار است و در برابر زنگ زدگی کاملا مقاوم است و احتمال زنگ زدن در آن بسیار پایین است. همچنین روکش فایبرگلاس تقویتکنندهای بینظیر برای بتن محسوب میشود ولی این نوع از میلگرد برای خم کردن و زوایای تند به هیچ وجه مناسب نیست.
-
میلگرد فولاد استنلس
این نوع میلگرد برای اکثر سازهها و پروژهها قابل استفاده است؛ اما قیمت بسیار بالای این محصول باعث میشود تنها در پروژههای خاص از آن استفاده شود.
روشهای تولید انواع میلگرد
یکی از مهمترین عواملی که میتواند بر ویژگیهای میلگرد تاثیر بگذارد، روشی است که این محصول توسط آن ساخته میشود. در برخی از موارد ممکن است میلگرد از استحکام بالاتری برخوردار باشد و در موارد دیگر دارای انعطاف پذیری بیشتری باشد؛ بنابراین میتوان نتیجه گرفت که آگاهی داشتن از روش ساخت میلگرد موجب میشود تا کاربرد و ویژگی های یک میلگرد را سریعتر متوجه شویم.
به طور کلی ساخت میلگرد از چهار روش استفاده میشود که در ادامه به طور مفصل آنها را شرح دادهایم:
1. ساخت میلگرد به روش نورد گرم
قبل از توضیح این روش، ابتدا کمیبا نورد آشنا شویم. نورد به این معنی است که شمسها در بین غلتکهایی قرار میگیرند و در اثر فشاری که به آنها وارد میشود قطر آنها کاهش و طولشان افزایش مییابد. در روش نورد گرم شمسهایی که به روش قالب یا ریختهگری تولید شدهاند تا دمای 1000 تا 1100 درجه سانتی گراد گرم شده و درون نورد قرار میگیرند.
به طور کلی در اکثر کارخانهها عملیات نورد در طی سه مرحله صورت میگیرد. یعنی شمس در سه مرحله متوالی در فشار غلتکها با کاهش قطر و افزایش طول مواجه میشود و در نهایت تقریبا به طول و اندازه دلخواه میرسد. بعد انجام این مراحل، با توجه بهاندازه میلگرد موردنیاز، فولاد وارد خروجیهای متناسب میشود. در ادامه آجگذاری روی سطح محصول انجام میگیرد و در طولهای 24 و 36 متری برش داده میشوند.
2. ساخت میلگرد به روش نورد سرد
استفاده از نورد سرد، یکی دیگر از روشهای تولید میلگرد است. این روش از یک سری تفاوتها نسبت به روش نورد گرم دارد. اینکه در این روش عملیات افزایش طول و کاهش ضخامت یا همان نورد در دمای پایینی انجام میگیرد که عمدتا نزدیک به دمای اتاق است. با توجه به این که در روش نورد سرد باید تغییرات بر روی فولاد سردتر انجام گیرد، در نتیجه تعداد غلتکها و مراحل نورد نیز بیشتر است.
در این روش سعی میشود با اعمال فشار بالاتر و گذراندن مراحل بیشتر، میلگرد تولید شود. میلگرد تولید شده با این روش دارای استحکام بالایی بوده و همچنین ظاهر مناسب و صیقلیتری نسبت به میلگردهای تولید روش نورد گرم دارد. در واقع تولید میلگرد با روش نورد سرد بسیار شبیه به نورد گرم بوده و تفاوت آنها تنها در میزان دما و تعداد مراحل کار است.
3. ساخت میلگرد به روش ترمکس
تولید میلگرد به این روش بسیار شبیه به روش نورد گرم است. در واقع فرایند ساخت یکسان بوده و تفاوت تنها در ماده مورد استفاده و همچنین مراحل پایانی است.
به این صورت، زمانی که میلگرد تولید میشود به سرعت آن را به وسیله آب یا روغن سرد میکنند.
البته لازم به ذکر است که به دلیل درجه بالای فولادی که اکنون به میلگرد تبدیل شده، در هنگام سرد کردن با آب یا روغن فقط قسمتهای بیرونی سرد میشوند. نواحی داخلی همچنان گرم بوده و حرارت را به سمت بیرون میفرستند.
این موضوع سبب شده تا سختی و شکنندگی میلگرد کاهش یابد. تفاوت دیگر این روش با نورد گرم، آلیاژ مورداستفاده در تولید این محصول است. برای ساخت میلگرد به روش ترمکس از فولاد کربن کمتری استفاده میشود که این امر باعث شده تا هزینه و کیفیت کاهش یابد.
4. ساخت انواع میلگرد به روش میکرو آلیاژی
مراحل روش آخر نیز مانند روش تولید میلگرد از طریق نورد گرم است. تنها تفاوت در این روش، استفاده از یک سری آلیاژهایی دیگر به ماده اولیه است. در روش میکرو آلیاژی عناصر دیگری چون تیتانیوم، نیوبیم و وانادیوم نیز به فولاد اضافه شود. این عناصر به کار رفته موجب میشوند تا مقاومت میلگرد تا حد زیادی افزایش پیدا کند.
همچنین لازم به ذکر است که میزان کشش و انعطافپذیری در میلگرد تولید شده از این روش نسبت به سایر میلگرد های دیگر بیشتر است؛ بنابراین میتوان گفت که از میلگردهای تولید شده فرایند میکرو آلیاژی در سازههای مختلفی که نیاز به استحکام و البته کشش و انعطاف دارند، استفاده میشود.
کاربرد انواع میلگرد در صنعت ساختمان سازی
بیشترین کاربرد میلگردها در صنعت ساختمان سازی است. از این مقاطع فولادی در بخشهای گوناگون ساختمان به وفور استفاده میشود. در ادامه مطلب قصد داریم به کاربرد انواع میلگرد در ساختمانسازی بپردازیم.
-
میلگرد راستا
بیشترین و مهمترین کاربرد میلگرد در ساختمان سازی به این بخش مربوط میشود. میلگرد های راستا جز آن دسته از میلگرد هایی هستند که برای افزایش مقاومت بتن در ستون ها و فونداسیون ساختمان قرار میگیرد.
استفاده از میلگرد ها در این بخش ها به صورت شاخه های بلند انجام میگیرد و به همین دلیل به آن ها میلگرد های راستا میگویند. -
میلگرد خاموت
هنگام ساخت ستون با استفاده از میلگرد؛ از میلگردهای کوچکتری برای بستن آنها استفاده میشود که به آن میلگرد خاموت میگویند. میلگردهای خاموت در فاصلههای مشخص به دور چند شاخه میلگرد راسته بسته میشوند. این کار به دلیل جلوگیری از جدا شدن و همچنین خم شدن افقی آنان است.
-
میلگرد سنجاقی
میلگردهای سنجاقی در واقع همان شکل باز شده میلگردهای خاموت هستند. از این میلگردها به منظور اتصال میلگردهای طولی با میلگردهای خاموت استفاده میشود.
-
میلگرد خرک
برای افزایش مقاومت پی یا فونداسیون ساختمان، علاوه بر میلگردهای معمولی از دو ردیف میلگرد دیگر به صورت افقی نیز استفاده میشود. به این میلگردها خرک گفته میشود و اغلب در قسمت بالای فونداسیون قرار میگیرد. از آنجاییکه کل بار ساختمان به پی و سپس از آنجا به زمین منتقل میشود، میلگرد خرک باعث افزایش مقاومت فونداسیون میگردد.
-
میلگرد رکابی
گاهی مواقع در هنگام چینش میلگردهای دیوار، لازم است تا با کمک چند میلگرد دیگر برای نگه داشتن آنها به صورت افقی و عمودی استفاده نمود. میلگردهای با این نوع کاربری، میلگرد رکابی میگویند. کاربرد میلگردهای رکابی اغلب در ساخت دیوارهای بتنی است.
-
میلگرد ادکا
اکثرا از این نوع میلگردها در قسمت تکیهگاه تیرهای ساختمانی استفاده میشود. چرا که میتوانند تا حد زیادی نیروهای برشی را برای تیرآهن تحمل کنند.
مزایای استفاده از میلگرد
میلگردها دارای چندین مزیت هستند که موجب شده تا به یکی از قابل اعتمادترین موارد در کاربردهای سازهای تبدیل شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مزایا این محصول، ادامه مطلب را از دست ندهید.
1. شکل پذیری بالا
در تعریف شکل پذیری میلگرد میتوان گفت که توانایی یک ماده برای مقاومت در برابر شکست حتی پس از تغییر شکل ظاهری است. همان طور که میدانید بتن به تنهایی برای حمایت از سازه کافی نیست چرا شکل پذیری کمی دارد. به دلیل شکنندگی مواد، مستعد ترک خوردگی و آسیب است.
برای مثال میتوان گفت وجود رطوبت از قبل میتواند شکافها را در سنگدانههای بتن افزایش دهد که این امر میتواند باعث شکست فیزیکی آن شود. بدین صورت از میلگرد به منظور جبران نقصان بتن استفاده میشود.
بر خلاف بتن، فولاد بسیار انعطاف پذیر است یک جز کربن اضافی به سادگی میتواند میزان شکلپذیری آن را افزایش دهد و به آن اجازه میدهد در برابر خمیدگیها و نیرهای فشاری که قرار است مواد را بشکند مقاومت کند.
2. مقاومت بالا
مهم است که یک ساختمان باید بتواند از خود در برابر هر گونه آسیب ضربهای محافظت کند. در ترکیب با سایر مصالح ساختمانی با دوام، میلگرد فولادی برای ایجاد مقاومت در برابر ضربه بسیار مهم است.
یک ساختمان باید قادر باشد تا چندین دستورالعمل انطباق را که مناسب بودن آن را برای استفاده تعریف میکند، رعایت نماید. به همین علت به ندرت یک ساختمان بتنی میبینید که پس از برخورد با نیرویی بلافاصله دچار آسیب شود.
با در نظر گرفتن این مسئله در مواقع بلایای طبیعی مانند سیل زلزله و … میلگردهای فولادی قادر هستند تا یک ساختمان را به سازهای مقاوم تبدیل کنند.
3. مونتاژ آسان
از مزایای دیگر میلگرد فولادی این است که میتوان به راحتی در جای خود مونتاژ کرد. مونتاژ آسان میلگرد در واقع به این معنا است که میتوان به راحتی میلگرد را با استفاده از موادی که در دسترس هستند در یک مکان واحد، منتقل و نصب کرد.
دو تکنیک رایج که برای ایجاد چارچوبهای میلگرد فولادی استفاده میشود، بستن و جوشکاری است. پیمانکاران میتوانند تعیین کنند که آیا میلگرد مدنظر برای هر یک از این دو روش مناسب است یا خیر. به عنوان مثال، میلگردی که دارای برچسب w است را میتوان با میلگردی دیگری به هم جوش داد.
4. قابلیت بازیافت انواع میلگرد
انتخاب میلگردهای فولادی میتواند یک گزینه مقرون به صرفه باشد چرا که این محصول میتواند چندین بار بازیافت شود بدون اینکه بر خواص آن تاثیری بگذارد. به تمامی ساختمانهایی که قبلا تخریب شدهاند توجه کنید. بسیاری از موارد مورد استفاده در ساخت آنها به ویژه میلگرد هنوز برای بازیافت مجدد مناسب هستند.
علاوه بر هزینه، قابلیت بازیافت فلزات پیامدهای زیست محیطی نیز دارد. ضایعات کمتر بدین معنا است که بار روی محلهای دفن زباله کاهش پیدا میکند.
برترین تولیدکنندگان انواع میلگرد
فولادسازان ایرانی با تجهیزات به روز و آزمایشگاههای کنترل کیفی و متخصصین خود توانستهاند تا در تولید میلگرد بسیار موفق عمل کنند. در ادامه به معرفی برترین تولیدکنندگان این محصول پرداختهایم.
_ کارخانه ذوبآهن اصفهان
این کارخانه در سال 1351 با ظرفیت 550 هزار تن در سال فعالیت خود را آغاز کرد. این مرکز تاکنون موفق شده افتخارات گوناگونی به نام خود ثبت کند.
ذوب آهن برای اولین بار در ایران توانست موفق به دریافت گواهی نامهای تحت عنوان استاندارد تولید با بالاترین سطح کیفی، گواهینامه مطابق میلگردهای BS 444:2005 Grade B500B از شرکت انگلیسی UK CARES و همچنین گواهی نامهای تحت عنوان سیستمهای مدیریت کیفیت ایزو 9001 در زمینه تولیدات شمس شود.
میلگرد ذوب آهن اصفهان به دو صورت ساده و آجدار و در دو نوع متفاوت دوکی و یکنواخت و همچنین بر اساس استاندارد ملی به شماره 3132 تولید و به بازار عرضه میشوند.
_ کارخانه فولاد کویر کاشان
این کارخانه فعالیت خود را در سال 1379 تحت عنوان شرکت فراب کویر و در زمینه تجارت و بازرگانی آغاز نمود. بعد از مدتی با توجه به نیاز بازار ماهیت فعالیت خود را تغییر و به سمت تولیدات فولادی گرایش یافت. البته در سال 1381 خبرهایی در خصوص تاسیس یک واحد نورد فولادی ساده و آجدار شنیده شد و در نهایت این مجموعه در سال 1386 تولیدات رسمیخود را آغاز کرد.
میلگردهای کویر کاشان دارای داکتیلتی فوق العاده بالایی هستند که میتوان نتیجه گرفت از استحکام و قابلیت جوش پذیری بالایی نیز برخوردار هستند. این کارخانه قادر به تولید میلگرد A4 با قابلیت جوشپذیری و مشخصات مکانیکی مطلوب همراه با داکتیلتی مناسب است.
_ مجتمع فولاد خراسان
یکی دیگر از بزرگترین تولیدکنندگان میلگرد در کشور مجتمع فولاد خراسان است. اگر در بازار آهن آلات فعال بوده باشید به طور حتم نام میلگرد نیشابور را بارها شنیدهاید. میلگردهای نیشابور در واقع محصول کارخانه فولاد خراسان هستند که به دلیل واقع شدن این کارخانه در 15 کیلومتری شمال غرب شهر نیشابور به این نام معروف شدهاند.
میلگردهای تولیدی این کارخانه جز محصولات با کیفیت و پرمصرف در بازار آهن آلات هستند و همچنین از طرفداران بسیار زیادی برخوردار هستند. محصولات تولیدی کارخانه فولاد خراسان شامل انواع میلگرد، شمس فولادی، آهن اسفنجی و بریکت است و به همین دلیل در عرصه تولید فولاد خام یکی از پیشتازان صنعت فولاد کشور به حساب میآید.
_ فولاد آذربایجان میانه
یکی دیگر از بزرگترین و مجهزترین کارخانههای تولید میلگرد در کشور کارخانه فولاد آذربایجان است که از سال 1379 فعالیت خود را در زمینه تولید انواع میلگرد آغاز نمود. این کارخانه در جنوب شرق استان آذربایجان شرقی در بزرگترین شهر این استان یعنی میانه واقع شده است.
کارخانه فولاد میانه را میتوان تولیدکننده برتر میلگرد در ایران دانست که با بهرهگیری از مدل ارزیابی کیفیت INQA توانسته دستاوردهای زیادی را در راستای افزایش کیفیت محصولات خود من جمله میلگرد آذربایجان میانه در کشور کسب نموده و از سایر رقبا پیشی بگیرد.
اندازه میلگردهای آجدار تولیدی این کارخانه از 8 میلی متر تا 32 میلی متر و در گریدهای AII ,AIII بر اساس استاندارد DIN 488 و میلگردهای ساده از سایز 14 الی 50 میلی متر بر اساس استاندارد DIN 1013 است.
_ مجتمع فولاد آناهیتا گیلان
شرکت فولاد آناهیتا گیلان در اواخر سال 1389 با هدف تولید انواع میلگردهای ساختمانی از سایز 8 تا 32 میلی متر در زمینی به مساحت 20,908 متر مربع، فعالیت خود را آغاز نمود.
این مجتمع در اواخر سال 1392 با ظرفیت تولید 320 هزار تن میلگرد در سال، تولید آزمایشی این کارخانه آغاز شد. دو گروه میلگرد عمده و پرمصرف در بازار ایران به نام A2 و A3 محصولاتی است که این کارخانه اقدام به تولید آنها مینماید.
میلگرد آناهیتا گیلان از لحاظ ترکیب شیمیایی مشخصات فیزیکی مانند قطر اسمی و مشخصات هندسی آج و خواص مکانیکی با استاندارد ملی مطابقت دارد.
_ کارخانه ظفر بناب
مجتمع فولاد ظفر بناب در سال 1386 با ظرفیت تولید 200 هزار تن انواع مقاطع فولادی در سال احداث شد. فاز دوم توسعه این کارخانه در سال 1390 با هدف دستیابی به ظرفیت 300 هزار تن انجام گرفت که پس از آن با نام تجاری فولاد ظفر نوین گستر فعالیت خود را ادامه داد.
همچنین فاز سوم این مجتمع در سال 1395 در زمینه تولید تیرآهن نبشی و ناودانی احداث و در سال 1396 به بهره برداری رسید.
در حال حاضر مجتمع فولاد ظفر بناب سالانه 400 هزار تن انواع محصولات فولادی از قبیل میلگرد ظفر بناب، تیرآهن، نبشی و ناودانی تولید نموده و به عنوان یکی از کارخانههای برتر تولید میلگرد یاد میشود.
عوامل موثر بر قیمت میلگرد
عوامل و فاکتورهای زیادی وجود دارند که بر قیمت میلگرد تاثیر میگذارند در ادامه این مقاله برخی از موارد تاثیر گذار بر قیمت میلگرد نظیر عرضه و تقاضا، هزینه مواد اولیه، هزینه حمل و نقل و… را مورد بررسی قرا دادهایم.
1. عرضه و تقاضای انواع میلگرد
عرضه و تقاضای هر محصولی از جمله میلگرد بر قیمت آن محصول تاثیر خواهد داشت. با افزایش تقاضا و کاهش عرضه میلگرد، قیمت میلگرد افزایش مییابد حتی ممکن است قیمت میلگرد از پیش بینی عرضه و تقاضا نیز متاثر شود.
2. هزینه مواد اولیه
قیمت سنگ آهن، قیمت قراضه و مواد اولیه همچون نیکل و کروم بر قیمت میلگرد تاثیر گذار خواهد بود به طوری که با کمبود این مواد اولیه قیمت میلگرد افزایش خواهد یافت.
3. نرخ ارز
قیمت ارز در حال حاضر بر تمامی محصولات فولادی اثرگذار است کمتر محصولاتی پیدا میشود که قیمتشان متاثر از قیمت ارز نباشد.
همچنین ایران کشوری است که تاثیر زیادی از تغییرات قیمت ارز میگیرد به این دلیل که بیشترین تقاضای خود را با محصولات داخلی پاسخ میدهد. در نتیجه میتوان گفت که تغییرات نرخ ارز بر تمامی محصولات فولادی علیالخصوص قیمت میلگرد تاثیر خواهد گذاشت.
4. هزینه حمل و نقل
قیمت سوخت و هزینه حمل و نقل نیز از مواردی است که نمیتوان نقش آنها را در افزایش یا کاهش قیمت میلگرد نادیده گرفت. از آنجایی که میلگردها اغلب در تناژ بالایی خریداری میشوند حتما باید با کشتی و یا کامیونها حمل شوند.
کامیونها و کشتیها نیز جز ابزارهای حمل و نقلی هستند که از سوخت استفاده میکنند. در نتیجه افزایش قیمت سوخت تاثیر مستقیمی بر بالا رفتن قیمت میلگرد میگذارد.
5. کارخانههای تولیدکننده انواع میلگرد
در داخل کشور میلگرد در کارخانههای مختلفی تولید میشود و با توجه به کیفیت میلگرد تولید شده در این کارخانجات، قیمت میلگرد در زمان خرید متفاوت است چرا که قیمت میلگرد باکیفیت آن رابطه مستقیمی دارد و برای کیفیت بالا مسلما باید هزینه بیشتری صورت گیرد. برای مشاهده و تحلیل قیمتهای میلگرد تولیدی کارخانههای با کیفیت به صفحه اصلی وب سایت آهن اسپات مراجعه نمایید.
خرید انواع میلگرد از آهن اسپات
در صنعت ساختمان سازی از میلگرد به وفور استفاده میشود چرا که موجب استحکام بخشیدن به بتن میشود و در نتیجه در برابر زلزله و دیگر بلایای طبیعی میتواند از خود مقاومت بالایی نشان دهد.
این محصول از لحاظ ظاهری و میزان مقاومت به انواع مختلفی تقسیم میشود که در این مقاله به طور مفصل آنها مورد بررسی قرار دادیم. همچنین با توجه به ویژگیها و کاربرد زیاد این محصول، استفاده از آن مزیتهایی نیز دارد ازجمله مزیتهای آن میتوان به مونتاژ آسان، قابل بازیافت بودن، شکل پذیری و مقاومت بالا اشاره نمود. در بین کارخانه های تولیدکننده میلگرد، کارخانه ذوب آهن اصفهان، مجتمع فولاد خراسان، مجتمع فولاد آذربایجان، آناهیتا گیلان و… جز برترین تولیدکنندگان میلگرد ایران به حساب میآیند.
آهن اسپات با ارائه این مقاله سعی بر آن دارد تا خریداران به طور کلی با تمامی جوانب میلگرد آشنا شده و بتوانند در زمانی کوتاه باکیفیتترین میلگرد را با مناسب ترین قیمت خریداری نمایند. مجموعه آهن اسپات با تحلیل روزانه اخبار و قیمتهای محصولات فولادی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان است.
سلام.خسته نباشید. سه سال هست ساختمان ۲ طبقه ساخته ام بعد از دو سال از طبقه دوم از گوشه ستون از قسمت سقف تا به نیم متر نرسیده به کف بصورت عمودی و همچنین از قسمت بالایی همون ترک از طرف سقف گوشه ستون بصورت افقی مابین دیوار و پل به اندازه ۳ متر ترک برداشته رسیده چسبیده به ستون بعدی . ترک ها یک میل به نظر میرسد ولی احساس میکنم بزرگ میشوند در عرض ده روز خیلی واضح تر شده و عریض تر میشود. ساختمان طبق نقشه مهندسی دقیقا اجرا شده است میل گرد طبق نقشه استفاده شده است . ولی سیمان ما تیپ دو زنجان بوده است به هیچ عنوان کيفيت نداشته است بعد اتمام کار متوجه شدم کيفيت بتون ستون خصوصا در همون نقطه که ترک برداشته خصوصا دو تا ستون به راحتی با چکش کنده میشد. نظرتون چی هست لطفا راهنمایی کنید
بسیار عالی و کاربردی
برای اینکه پروژه به صرفه باشه میخوام بدونم از کدوم کارخونه میلگرد بخرم
قیمت میلگرد کدوم کارخونه بهتره؟
تولیدات تمام کارخانجات تولیدکننده میلگرد در سراسر کشور به صورت جدول و به همراه قیمت در وبسایت آهن اسپات قابل مشاهده است
کافیست سرچ کنید و یا از منوی سمت راست صفحه اصلی سایت، محصول مورد نظر خود را انتخاب کنید
کارخانه تولید میلگرد و قیمت روز میلگرد برای شما نمایش داده میشود