سیم جوش آلومینیوم یکی از قطعاتی است که از آن برای جوشکاری استفاده می شود. این مدل جوشکاری با استفاده از گاز کربن دی اسید و سیم جوش آلومینیوم که با درصد خلوص بالا و به صورت کلاف به بازار عرضه می شود، انجام می پذیرد. در جوشکاری از آلومینیوم به عنوان فیلر یا پر کننده مورد استفاده قرار می گیرد. قطر سیم جوشهای آلومینیومی باید بیشتر از 0.8 بوده تا کارکرد درستی داشته باشد.
سیم جوش آلومینیوم چیست؟
در مورد سیم جوشهای آلومینیومی، نکته ای که بسیار حائز اهمیت می باشد این است که باید حتما برای جوشکاری با این محصول، دقت و مهارت بالایی داشته باشید، زیرا این جوش ها باید یکپارچه و با کیفیت انجام شوند. یکی دیگر از ویژگی های این سیم آن است که قابلیت جوشکاری به روش حرارتی با گاز co2 این امکان را فراهم آورده است تا توسط ماشین های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک انجام شود. سیم جوش های آلومینیوم که در سایز های 1،0، 8 و 1.2 هستند، بیشترین کارایی و کاربرد را دارند.
کاربردهای سیم جوش آلومینیوم
از جمله مهمترین کاربرد های سیمهای آلومینیوم در جوشکاری باید به موارد زیر اشاره داشت:
- قابلیت انجام جوشکاری با فلزاتی نظیر آلومینیوم، نیکل، مس و برنج
- امکان جوشکاری ورق های نازک
- جوشکاری ریشه های لوله و مخازن
نحوه جوشکاری با سیم جوش آلومینیوم
در ابتدا برای آغاز کار با سیمهای آلومینیوم باید حتما توجه کنید که مقدار استیلن کمی از اکسیژن بیشتر باشد. این نکته به این خاطر است که روان کننده آن به طور کامل گرم نشده و به درستی جذب نخواهد شد. پس از شروع جوشکاری حتما باید از شعله خنثی استفاده شود.
یکی از نکاتی که باید درباره سیم جوش آلومینیوم بدانید آن است که حتما به قطر سیم جوش دقت کنید. قطر سیم جوشها می بایست مقداری از قطعاتی که باید آن ها را جوش دهیم بیشتر باشد؛ ولی در مرحله بعدی باید آن را برای جوشکاری به طور کامل گرم کنیم و سپس روانساز را وارد کنیم.
نکات مهم برای جوشکاری با سیم جوش آلومینیوم و گاز استیلن
یکی از مهمترین نکاتی که باید هنگام جوشکاری سیم جوشهای آلومینیومی رعایت کنید، تمیزکردن سطح فوقانی فلز آلومینیوم با استفاده از ابزارسوهان یا رنده است. همچنین ضخامت ورق های آلومینیومی نیز می بایست کمتر از 5/0 mm باشد تا بتوان بدون جوشکاری ورق ها را خم کرد.
تنها زمانی باید چکش کاری انجام شود که قصد داریم درزهای جوشکاری مقاومت بالایی داشته باشند و در نهایت زیر کاری تکیه گاه نباید هیچ گونه حالت فنری داشته باشد.
انواع سیم جوش های آلومینیومی
سیم جوش آلومینیوم ER1050:
از این نوع سیم جوشهای آلومینیومی در اتصال و جوشکاری دو فلز با آلومینیوم خالص و 5 درصد روکش تیتانیوم برای بهبود عملیات جوشکاری استفاده می شود.
سیم جوش 4043 ER:
این مدل از سیم جوش های آلومینیومی برای اتصال دو فلز آلومینیومی با 2 تا 7 درصد سیلیسیم استفاده می شود. این مورد باعث تسریع فرآیند جوشکاری و افزایش نفوذ پذیری می شود. از این محصول در صنایع شیمیایی، بدنه مخازن و تانک های حمل و نقل، لوازم خانگی، خودروسازی و کشتی سازی استفاده می شود. حالت های استفاده از این مدل شامل جوش تخت، جوش افقی و جوش عمودی سر بالا می باشند.
سیم جوش 5087 ER:
از این نوع سیم جوش آلومینیومی در اتصال فلزات با پایه آلومینیوم و آلیاژ 5 درصد منیزیم استفاده می شود. استفاده از مدل 5087 باعث افزایش مقاومت و استحکام اتصال، انعطاف پذیری بالا و همچنین مقاوم در برابر پوسیدگی ها می شود. اسن نمونه در اتصالات داخلی سازه های دریایی، صنایع کشتی سازی و مخازن فشار قوی کاربرد دارد.
سیم جوش آلومینیوم 5554 ER:
علاوه بر فشار و کشش، حرارت نیز یک مورد تاثیرگذار است که نقش مهمی ایفا می کند. برای تحمل بالای فلز در حرارت ها و فشار های بالا از این مدل استفاده می شود. این آلیاژ مقاومت بسار مناسبی در برابر زنگ زدگی و پوسیدگی دارد. چنین ویژگی سبب شده است تا در صنایع دریایی بسیار مورد توجه و استفاده قرار گیرد.
سیمجوش آلومینیوم 5754 ER:
درصد به کار رفته از آلیاژها در این نوع، 3 درصد منیزیم می باشد و به دلیل ترکیبات مناسب به تولید سازه های انبوه کمک شایانی کرده است. علاوه بر مقاومت بسیار بالا در مقابل زنگ زدگی فلزات و جای جوش نیز مقاوم است.
سیم جوشهای آلومینیومی نور یکی از پرکاربرد ترین و محبوب ترین انواع آن می باشد، این محصول از کیفیت بسیار بالایی برخوردار می باشد و همین مورد باعث محبوبت آن در میان افرادی که در زمینه جوشکاری فعالیت دارند شده است.
ویژگیهای برتر سیم جوش آلومینیوم
سیم جوشهای آلومینیومی برتری های زیادی دارد که باعث شده است در میان صنعت کاران به محبوبیت زیادی برسد. در ادامه تعدادی از برترین ویژگی های آن را عنوان می کنیم:
- سیم جوشهای آلومینیومی دستی، یکی از الکترود های جوشکاری آلومینیوم با قدرت بسیار بالا، کم دود و گل قوی می باشد.
- چنانچه قصد داشته باشیم دو قطعه آلومینیومی را به یکدیگر جوش دهیم، از این سیم جوش که در بسته بندی های ۱.۵ کیلوگرمی قرار دارد و کیفیت آن نیز بالا می باشد استفاده می کنیم.
- جوشکاری آلومینیوم همان جوشکاری آرگون یا تیگ است که در آن از الکترود تنها برای ایجاد قوس استفاده می شود و الکترود مذکور در جوش مصرف نمی شود. این در حالی است که در جوش قوس فلزی، الکترود در فرآیند جوش مصرف خواهد شد.
- کیفیت جوش بسیار بالا
- قیمت سیم جوشهای آلومینیومی بسیار مقرون به صرفه است.
برای خرید سیم جوشهای آلومینیومی با بهترین قیمت می توانید به وب سایت آهن اسپات مراجعه کنید.
قیمت سیم جوشهای آلومینیومی
قیمت سیم جوشهای آلومینیومی در بازار اعلام شده و توسط مجموعه آهن اسپات به اطلاع خریداران عزیز می رسد. در حال حاضر سیم جوشهای آلومینیومی به عنوان یکی از پر استفاده ترین و پر کاربرد ترین سیم جوش های تولید شده در عرصه جوشکاری به شمار می رود. با توجه به ویژگی ها خارق العاده این سیم جوش ها، خرید سیم جوشهای آلومینیومی روند فزاینده ای داشته است.
سخن پایانی
شما می توانید ارزان ترین قیمت سیم جوشهای آلومینیومی را در کارخانه های معتبر سراسر کشور تهیه کنید. کارشناسان ما روزانه قیمت بهترین محصولات فولادی را از کارخانجات معتبر و با کیفیت ایران استعلام می گیرند.
آمار ارقام سال های اخیر نشان داده است که با گسترش صنایع، خرید سیم جوشهای آلومینیوم نیز رشد قابل توجهی داشته است. پس همین حالا دست به کار شوید و در این بازار پر نوسان، معتبرترین قیمت ها را در آهن اسپات مشاهده کنید.